Τηλ. Επικοινωνιας - Παραγγελιών: 2109646564 - 6972815154

Κατηγοριες

Ωράριο καταστήματος

Δευτέρα: 09:30 - 15:00
Τρίτη: 09:30 - 15:00
17:30 - 20:30
Τετάρτη: 09:30 - 15:00
Πέμπτη: 09:30 - 15:00
17:30 - 20:30
Παρασκευή: 09:30 - 15:00
17:30 - 20:30
Σάββατο: 09:30 - 15:00

Πολιτικη απορρητου

Ασφάλεια προσωπικών στοιχείων

Το www.volleyplus.gr σας εγγυάται τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια κατά την διάρκεια των συναλλαγών σας μέσω της ιστοσελίδας του. Τα στοιχεία σας είναι προστατευμένα και ουδέποτε θα κοινοποιηθούν σε τρίτους.

Προσωπική ασφάλεια αποτελεί επιπλέον ο κωδικός εισόδου (password) που δίνετε όταν γίνεστε μέλος του www.volleyplus.gr σε συνδυασμό με το όνομα χρήστη (username). Για να παρουσιάσουμε λοιπόν οποιοδήποτε προσωπικό σας στοιχείο, θα πρέπει πρώτα να εισαχθεί το όνομα χρήστη και το password που χρησιμοποιείτε. Για αυτό το λόγο, πρέπει να φυλάτε καλά τα στοιχεία αυτά ώστε να μην κινδυνεύσουν να βρεθούν σε χέρια τρίτων.

Ενημέρωση των πληροφοριών λογαριασμού

Η εταιρεία με την επωνυμία VolleyPlus που εδρεύει στην Αθήνα, Μυστρά 11, Άνω Γλυφάδα, τηλ 2109646564 σας ενημερώνει ότι, για την καλύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτηση σας μέσω των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.volleyplus.gr, επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα, βάσει του Ν. 2472/1997 και των σχετικών τροποποιήσεων του.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων.

Για τις συναλλαγές που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, ζητάμε μόνο στοιχεία που είναι απαραίτητα για να στείλουμε την παραγγελία σας με ακρίβεια και συνέπεια στο χώρο σας. (Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, Τηλέφωνο, email, κ.λ.π)

Συνοπτικά, ζητάμε τόσες μόνο πληροφορίες όσες μας χρειάζονται ώστε να απολαύσετε μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία: συνεπή παράδοση των προϊόντων που παραγγείλατε, ασφαλή πληρωμή της παραγγελίας σας και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση βασισμένη στις ανάγκες και προτιμήσεις σας.

Tα στοιχεία και τις πληροφορίες που μας έχετε εμπιστευτεί τις διαχειριζόμαστε με τους ακόλουθους τρόπους :
1. Για να γίνετε μέλος στο www.volleyplus.gr (Ως μέλος έχετε πρόσβαση σε παλαιές και τωρινές παραγγελίες σας. Ακόμη μπορείτε να κρατάτε λίστα των προϊόντων που θέλετε να αγοράσετε στο καλάθι αγορών σας. Επίσης να λαμβάνετε ενημερώσεις για προϊόντα του ενδιαφέροντος σας.)
2. Για να παραδίδουμε στο χώρο σας παραγγελίες που έχετε προμηθευτεί online.
3. Για να μπορείτε να επιβεβαιώνετε τις παραγγελίες σας.
4. Για να μπορούμε να απαντήσουμε σε πιθανές ερωτήσεις σας.
5. Για να σας στέλνουμε ειδικές προσφορές και εκπτώσεις.

άρθρο 11 N.2472/1997

Σε καμία περίπτωση δεν διακινούμε προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους.
Σε καμία περίπτωση δεν πουλάμε ή ενοικιάζουμε προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους.
Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από το www.volleyplus.gr για να βελτιώνουμε συνεχώς την εξυπηρέτησή σας.
Εξαίρεση στη δέσμευση αυτή είναι η περίπτωση που οι συγκεκριμένες πληροφορίες ζητηθούν με δικαστική απόφαση από όργανα του Νόμου.

άρθρο 12 N. 2472/1997

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε κάθε στοιχείο που μας έχετε εμπιστευτεί, μπορείτε να κάνετε αλλαγές στα στοιχεία σας ή ακόμα να ζητήσετε τη διαγραφή τους. Έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα πηγαίνοντας στην ενότητα «Ο λογαριασμός μου».

άρθρο 13 N. 2472/1997

Μπορείτε να προβάλλεται οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που σας αφορούν.
Τέλος, προσωπική ασφάλεια αποτελεί το password που δίνετε όταν γίνεστε μέλος του www.volleyplus.gr. Για να παρουσιάσουμε οποιοδήποτε προσωπικό σας στοιχείο θα πρέπει πρώτα να δοθεί το όνομα του χρήστη και το password. Για αυτό το λόγο, πρέπει να φυλάσσετε καλά αυτά τα στοιχεία για να μην κινδυνεύσουν να πέσουν σε χέρια τρίτων.

Cookies

Χρησιμοποιούμε «cookies», μια τεχνολογία που αποθηκεύει δεδομένα στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας τις λειτουργικές δυνατότητες του προγράμματος περιήγησης διαδικτύου (browser) σας. Πολλές ιστοσελίδες το κάνουν αυτό, καθώς τα cookies επιτρέπουν στον εκδότη ιστοσελίδας να πράξει χρήσιμα πράγματα όπως το να διαπιστώσει εάν ο υπολογιστής (και κατά πάσα πιθανότητα και ο χρήστης) έχει επισκεφθεί την ιστοσελίδα και στο παρελθόν. Συνήθως μπορείτε να τροποποιήσετε τον browser να αποτρέπει την χρήση cookies - αλλά εάν το κάνετε αυτό η Υπηρεσία (και ο Ιστότοπος) ίσως να μην λειτουργούν σωστά. Οι πληροφορίες που αποθηκεύονται στα cookies χρησιμοποιούνται για σκοπούς αναγνώρισης. Αυτό μας επιτρέπει να λειτουργήσουμε κατά τρόπο αποδοτικό την υπηρεσία και να παρακολουθούμε την συμπεριφορά των επισκεπτών του Ιστοτόπου.
Επίσης, στο πλαίσιο τυχόν ανάρτησης διαφημίσεων στον Ιστότοπο, τρίτα μέρη διαφημιζόμενοι ή διαφημιστικοί διακομιστές δύναται να τοποθετήσουν ή αναγνωρίσουν μοναδικά cookies στον browser σας. Η χρήση cookies από τέτοια τρίτα μέρη διαφημιστών ή διακομιστών διαφήμισης δεν υπόκειται στην παρούσα Πολιτική, αλλά υπόκειται στις αντίστοιχες πολιτικές απορρήτου αυτών των τρίτων μερών.

Τα δικαιώματά σας για προστασία των δεδομένων

Κάτω από ορισμένες συνθήκες και βάσει νόμου, έχετε το δικαίωμα:
Να πληροφορείστε αν διατηρούμε προσωπικά δεδομένα σας και, αν ναι, ποια είναι τα δεδομένα αυτά και γιατί τα διατηρούμε/χρησιμοποιούμε.
Να ζητάτε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα (κοινώς γνωστό ως «αίτημα πρόσβασης του υποκειμένου των δεδομένων»). Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να λαμβάνετε αντίγραφο των προσωπικών δεδομένων σας που διατηρούμε και να ελέγχετε αν τα επεξεργαζόμαστε νόμιμα.
Να ζητάτε τη διόρθωση των προσωπικών δεδομένων σας που διατηρούμε. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να διορθώνετε τυχόν ελλιπείς ή ανακριβείς πληροφορίες που έχουμε για εσάς.
Να ζητάτε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να ζητάτε να διαγράψουμε ή να καταργήσουμε προσωπικά δεδομένα όπου δεν υπάρχει κανένας λόγος για να συνεχίσουμε να τα επεξεργαζόμαστε. Επίσης, έχετε το δικαίωμα να ζητάτε από εμάς να διαγράψουμε ή να καταργήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα όπου έχετε ασκήσει το δικαίωμα ένστασης στην επεξεργασία τους (βλ. παρακάτω).
Να αντιτάσσεστε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, όταν επικαλούμαστε έννομο συμφέρον (ή συμφέρον τρίτου), αλλά η συγκεκριμένη κατάστασή σας σας κάνει να θέλετε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία τους για τον λόγο αυτόν. Επίσης, έχετε το δικαίωμα αντίταξης όταν επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ.
Να αντιτάσσεστε στην αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων, όπως η δημιουργία προφίλ, που δεν πρέπει να αποτελεί αντικείμενο αυτοματοποιημένης λήψης αποφάσεων χρησιμοποιώντας τα προσωπικά σας δεδομένα ή το προφίλ σας.
Να ζητάτε τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων. Αυτό σας επιτρέπει να μας ζητάτε να διακόψουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, για παράδειγμα, εάν θέλετε να διαπιστώσουμε την ακρίβειά τους ή τον λόγο επεξεργασίας τους.
Να ζητάτε τη διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων σε εσάς ή άλλο μέρος (κοινώς γνωστή ως δικαίωμα «φορητότητας δεδομένων») σε ηλεκτρονική και δομημένη μορφή. Αυτό σας επιτρέπει να λαμβάνετε τα δεδομένα σας από εμάς σε ηλεκτρονικά χρησιμοποιήσιμη μορφή και να μπορείτε να διαβιβάζετε τα δεδομένα σας σε άλλο μέρος σε ηλεκτρονικά χρησιμοποιήσιμη μορφή.
Ανάκληση συγκατάθεσης. Στις περιορισμένες περιπτώσεις όπου ενδεχομένως έχετε παράσχει τη συγκατάθεσή σας για συλλογή, επεξεργασία και διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων για συγκεκριμένο σκοπό, έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε ανά πάσα στιγμή τη συγκατάθεσή σας για τη συγκεκριμένη επεξεργασία. Αφού λάβουμε την ειδοποίηση ότι έχετε αποσύρει τη συγκατάθεσή σας, θα πάψουμε να επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία σας για το σκοπό ή τους σκοπούς για τους οποίους είχατε αρχικά συμφωνήσει, εκτός εάν έχουμε άλλη νομική βάση για να το πράξουμε νόμιμα.
Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε κάποιο από αυτά τα δικαιώματα, θα πρέπει να μας στείλετε ένα email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας στο 2109646564 (σύμφωνα με το ωράριο του καταστήματος)
Δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε κάποιο τέλος για να αποκτήσετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα (ή να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα υπόλοιπα δικαιώματα). Εντούτοις, ενδέχεται να σας χρεώσουμε ένα εύλογο τέλος, σε περίπτωση που το αίτημά σας για πρόσβαση είναι σαφώς αβάσιμο ή υπερβολικό. Εναλλακτικά, σε τέτοιες περιπτώσεις ενδέχεται να αρνηθούμε να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας.
Ίσως χρειαστεί να σας ζητήσουμε συγκεκριμένες πληροφορίες για να μπορέσουμε να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά σας και να διασφαλίσουμε το δικαίωμά σας για πρόσβαση στα δεδομένα σας (ή για άσκηση οποιουδήποτε από τα υπόλοιπα δικαιώματά σας). Αυτό είναι ακόμη ένα σημαντικό μέτρο ασφαλείας, ώστε τα προσωπικά δεδομένα να μην αποκαλύπτονται σε κανένα άτομο που δεν έχει το δικαίωμα να τα λάβει.

Κατηγοριες

Ωράριο καταστήματος

Δευτέρα: 09:30 - 15:00
Τρίτη: 09:30 - 15:00
17:30 - 20:30
Τετάρτη: 09:30 - 15:00
Πέμπτη: 09:30 - 15:00
17:30 - 20:30
Παρασκευή: 09:30 - 15:00
17:30 - 20:30
Σάββατο: 09:30 - 15:00
Top

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Επαμεινώνδα 5
Άνω Γλυφάδα
T.K: 16674
Τηλ: +30-210-9646564
Φαξ:+30-210-9643194
Κιν: 6972815154

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

facebook

Τρόποι πληρωμής

Με αντικαταβολή μέσω Courier.
geniki-taxidromiki

Με κατάθεση σε τράπεζα.
Εθνική Τράπεζα      Alpha Bank

Μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express

Alpha e-Commerce

Alpha e-Commerce 

Δεκτές οι πιστωτικές όλων των τραπεζών